Over Groenenboom

Containerservice C. Groenenboom bv

Alles met containers!

Onze kracht zit in veelzijdigheid en vakmanschap. We voorzien u van een totaalpakket aan diensten op het gebied van containers. Van reparatie van oude afvalcontainers en reefers, tot nieuwbouw van containers voor defensie, onshore en offshore. Zowel het bouwen, stralen, spuiten en aanpassen van containers doen wij in eigen beheer. Ons containerservicebedrijf in Oosterhout (Noord-Brabant) beslaat een oppervlakte van 25.000 m2 met 27 overdekte bedrijfshallen, een straalloods en een spuiterij.

Innovatie

Ons vakmanschap ziet u terug in de innovatieve oplossingen die wij realiseren. We ontwikkelden bijvoorbeeld lichtere grindlosbakken voor Bam Rail om het werk minder belastend te maken. Ook werken we aan onze eigen veiligheid: onze heftrucks met hydraulisch draaibord zorgen dat we niet meer boven ons hoofd aan containerdaken hoeven te werken.
Voortdurend speuren we naar manieren om onze conserveringsprocessen te verbeteren. Van optimale omstandigheden in de straal- en spuitloods tot nieuwe technieken om coatings aan te brengen. Onze unieke technieken met betrekking tot het verwarmen van verf zijn beschermd met patenten.

Familiebedrijf

Familiebedrijf Groenenboom is opgericht in 1986. In 2009 nam Kristel Groenenboom het bedrijf over van haar vader. Sindsdien won zij verschillende prijzen en awards.

Certificering

Groenenboom is ISO 9001:2015 gecertificeerd, heeft het SNA Keurmerk NeN4400-1 en beschikt over een lascertificering en gereviseerde milieuvergunning. Onze monteurs hebben de volgende certificaten: VCA, CSC (Container Safety Convention), heftruck, hoogwerker, veilig werken op hoogte en veilig hijsen.

We hanteren de inkoopvoorwaarden van HCRA (Metaalunie). Tevens zijn wij erkend leerbedrijf voor industriële spuiters en constructiebankwerkers.

 

Groenenboom Luchtfoto   Luchtfoto Groenenboom