Deelname project Jij Blijft Bij

Groenenboom neemt deel aan het project Jij Blijft Bij. Een project om duurzame inzetbaarheid te vergroten. Hoe blijft je personeel fit, goed opgeleid en dus optimaal inzetbaar voor je bedrijf op de lange termijn. Met het traject Jij Blijft Bij helpen we elkaar hier een oplossing voor te vinden.

Wat is duurzame inzetbaarheid?

De wereld verandert steeds sneller en daardoor verandert ook Jij blijft blij chartonze wereld van werk. Denk maar eens aan zaken als langer moeten doorwerken tot je pensioen, steeds meer regels en procedures waar we aan moeten voldoen en de noodzaak om door te blijven leren. Door al deze veranderingen en hogere eisen, neemt de werkdruk toe en zien we dat sommige mensen uitvallen. Soms doordat ze het fysiek niet meer kunnen bijbenen, soms doordat ze niet meer meekunnen met de hogere eisen die aan hun werk gesteld worden.

Met duurzame inzetbaarheid willen we juist voorkomen dat mensen uitvallen en willen we hen gezond, productief en vooral met plezier aan het werk houden tot aan hun pensioen en liever nog daarna. Samen met bedrijven én hun medewerkers gaan we op zoek naar maatwerk oplossingen om dit mogelijk te maken.

Jij blijft blij

Wat gaan we doen?

In West-Brabant en Zeeland hebben werkgeversorganisaties BZW en MKB West-Brabant en vakbond CNV de handen ineengeslagen en zijn het project Jij blijft bij gestart. Het doel van dit project is bedrijven te ondersteunen bij het concreet handen en voeten geven aan duurzame inzetbaarheid binnen hun organisatie. Groenenboom Container Service is een van de bedrijven die hieraan meedoet.

Voor meer informatie zie : https://www.jijblijftbij.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.