Girlsday 2018

Container Service C.Groenenboom bv opent deur voor meisjes tijdens Girlsday

Op 12 april 2018 brengen 35 meisjes van het Markland College een bezoek aan Container Service C. Groenenboom in Oosterhout (Noord-Brabant). Dit bezoek maakt onderdeel uit van de landelijke Girlsday: een initiatief van VHTO voor meisjes van 10 tot 15 jaar met als doel om meisjes al op jonge leeftijd te interesseren voor bèta, techniek en ICT.

Girlsday 2018

Niet alleen in ons bedrijf Container Service C.Groenenboom bv in Oosterhout ( Noord-Brabant) doen meisjes mee met Girlsday, in het hele land gaan meer dan 11.000 meisjes aan de slag bij ruim 350 bèta, technische en ICT bedrijven. In Nederland kiezen nog steeds te weinig meisjes voor bèta, techniek en ICT. Door op Girlsday meisjes uit te nodigen laten bedrijven en technische afdelingen van andere organisaties de meisjes nadrukkelijk weten dat zij van harte welkom zijn in de technologie.

VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek organiseert Girlsday 2018 in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en TechniekTalent.nu.

https://www.vhto.nl/projecten/girlsday/over-girlsday/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.