Vier de Toekomst event

Vier de Toekomst event logo

Hét event waar we samen naar de toekomst kijken en het ondernemerschap vieren.

Wij zouden u graag uitnodigen voor ons bedrijfsevent dat wij houden op donderdag 3 september op ons bedrijf Container Service C.Groenenboom in Oosterhout.

Het thema van het event is ‘Vier de toekomst’. Dit heeft twee redenen: ten eerste om in het algemeen de toekomst te vieren na een hectische periode. Ten tweede is het 10 jaar geleden dat ik het bedrijf van mijn vader heb overgenomen en wij zijn nu druk bezig met de nieuwbouw van een nieuwe spuiterij voorzien van een straalrobot. Voor het programma hebben wij gekozen voor sprekers die passen bij het thema ‘vier de toekomst’. Wij willen er een positieve middag van maken, vol energie, gezelligheid en inspiratie.

Programma:

12.00 uur : Ontvangst en Lunch

13.00 uur : Start officiële programma met sprekers en modern ballet

Moderator : Sander Schimmelpenninck

· Spreker : Marco van den Bosch , CCO van Pal V

Het verhaal achter de eerste vliegende auto die binnenkort op de markt verschijnt.

· Spreker: Josefien Groot, CEO van Q Layers

Het verhaal van een van de meest inspirerende vrouwen in de techniek. Met haar bedrijf Q Layers brengen ze hele innovatieve producten op de markt van haaiencoating op schepen om brandstof te besparen tot robotisering in de coatingindustrie.

· Spreker: Kristel Groenenboom

Borrel en einde om 18.00 uur.

LET OP: Wij houden met de organisatie de corona- maatregelen goed in de gaten. Wij houden u op de hoogte van alle getroffen maatregelen om het event tot een succes te maken.

Heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.